Classic Boston Cream Pie
Klasyczny Boston Cream Pie może być tylko deser szukasz. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 509 kalorii. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odebrać śmietanę, ekstrakt z wanilii, czekoladę i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Classic Boston Cream Pie, Boston Cream Pie gofry z kremem Bezmlecznym i domowym sosem czekoladowym, oraz Boston Cream Pie.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika na niższą pozycję środkową i rozgrzej piekarnik do 218°. gdy piekarnik jest gotowy, ułóż schłodzoną skorupę ciasta folią lub pergaminem i napełnij ciężarami (do tego ponownie używam suszonej fasoli) i piecz na najniższym stojaku piekarnika przez 15 minut.
Usuń wagi i liniowej, włączyć ciasto, i piec, aż dno skorupy jest światło złoty brąz, o 10 protokół więcej.
Wyjąć skorupę ciasta z piekarnika i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
W dużym rondlu wymieszaj mleko, wanilię, połowę cukru i sól. W dużej misce ubij razem jajko i żółtka.
Dodać skrobię i pozostały cukier i ubijać do bardzo jasnożółtego koloru, około 2 minut. Odstawić.
Umieścić rondel z mieszaniną mleka na małym ogniu i doprowadzić do gotować, mieszając od czasu do czasu. Kiedy zacznie bąbelkować, usuń z ognia. Jajka hartować gorącym płynem w małych ilościach, stale ubijając z każdym dodatkiem. Gdy cała ciecz zostanie wlana do jaj, wlej mieszaninę z powrotem do garnka i stale ubijaj na małym ogniu, aż mieszanina zacznie gęstnieć i bąbelkować. Z punktu, w którym widzisz pierwszą bańkę, ubijaj przez dwie dodatkowe minuty, a następnie wlej krem do skorupy ciasta i naciśnij plastikową folię na górze. Pozostawić do ostygnięcia w temperaturze pokojowej, a następnie schłodzić w lodówce przez co najmniej dwie godziny.
Gdy jesteś gotowy do podania, umieścić posiekaną czekoladę w misce. W rondlu średniej wielkości, połączyć śmietanę i syrop kukurydziany i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu. Gdy krem zacznie się gotować, wlej krem na czekoladę i pozostaw na 2 minuty. Mieszaj mieszaninę, aż czekolada będzie gładka.
Polewamy polewą czekoladową wierzch schłodzonego ciasta i wygładzamy szpatułką i od razu podajemy.