Classic Boston Cream Pie

Classic Boston Cream Pie
Klasyczny Boston Cream Pie może być tylko deser szukasz. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 509 kalorii. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odebrać śmietanę, ekstrakt z wanilii, czekoladę i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Classic Boston Cream Pie, Boston Cream Pie gofry z kremem Bezmlecznym i domowym sosem czekoladowym, oraz Boston Cream Pie.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika na niższą pozycję środkową i rozgrzej piekarnik do 218°. gdy piekarnik jest gotowy, ułóż schłodzoną skorupę ciasta folią lub pergaminem i napełnij ciężarami (do tego ponownie używam suszonej fasoli) i piecz na najniższym stojaku piekarnika przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2
Usuń wagi i liniowej, włączyć ciasto, i piec, aż dno skorupy jest światło złoty brąz, o 10 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
3
Wyjąć skorupę ciasta z piekarnika i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
4
W dużym rondlu wymieszaj mleko, wanilię, połowę cukru i sól. W dużej misce ubij razem jajko i żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Dodatkowe Pokrojone świeże TruskawkiDodatkowe Pokrojone świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Dodać skrobię i pozostały cukier i ubijać do bardzo jasnożółtego koloru, około 2 minut. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkrobiaSkrobia
5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
6
Umieścić rondel z mieszaniną mleka na małym ogniu i doprowadzić do gotować, mieszając od czasu do czasu. Kiedy zacznie bąbelkować, usuń z ognia. Jajka hartować gorącym płynem w małych ilościach, stale ubijając z każdym dodatkiem. Gdy cała ciecz zostanie wlana do jaj, wlej mieszaninę z powrotem do garnka i stale ubijaj na małym ogniu, aż mieszanina zacznie gęstnieć i bąbelkować. Z punktu, w którym widzisz pierwszą bańkę, ubijaj przez dwie dodatkowe minuty, a następnie wlej krem do skorupy ciasta i naciśnij plastikową folię na górze. Pozostawić do ostygnięcia w temperaturze pokojowej, a następnie schłodzić w lodówce przez co najmniej dwie godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Dodatkowe Pokrojone świeże TruskawkiDodatkowe Pokrojone świeże Truskawki
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
7
Gdy jesteś gotowy do podania, umieścić posiekaną czekoladę w misce. W rondlu średniej wielkości, połączyć śmietanę i syrop kukurydziany i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu. Gdy krem zacznie się gotować, wlej krem na czekoladę i pozostaw na 2 minuty. Mieszaj mieszaninę, aż czekolada będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
8
Polewamy polewą czekoladową wierzch schłodzonego ciasta i wygładzamy szpatułką i od razu podajemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn