Classic Beef Stroganoff (Zapalniczka )
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj klasycznej wołowiny Stroganoff (lżejszej). Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 447 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.79 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać ząbek czosnku, sos worcestershire, margaryna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Klasyczna Wołowina Stroganoff, Klasyczny Makaron Wołowy Stroganoff, oraz (Zapalniczka) Klasyczna Bakłażan Parmigiana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój wołowinę w poprzek ziarna na około 1 1/2x1 / 2-calowe paski.
Gotować grzyby, cebula i czosnek w margarynie w 10-calowy nonstick patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cebula są miękkie; usunąć z patelni.
Gotować wołowinę w tej samej patelni, aż brązowy. Wymieszać 1 szklankę bulionu, sól i sos Worcestershire.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić 15 minut.
Pozostałą 1/2 szklanki bulionu wymieszać z mąką; wymieszać z mieszaniną wołowiny.
Dodać mieszankę cebuli; podgrzać do wrzenia, stale mieszając. Zagotować i wymieszać 1 minutę. Wymieszać z kwaśną śmietaną; podgrzać do gorąca (nie gotować).