Classic Aioli

Klasyczny Aioli może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko z przepisami na przystawki. Jedna porcja zawiera 17 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odbierz jajko, oliwę z oliwek, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Świeże zioła Aïoli z warzywami wiosennymi / Le Grand AÏOLI, Klasyczne Brązowe Masło Żółte Ciasto Dla Klasycznego Przyjaciela, oraz Klasyczne przepisy świąteczne wykonane z klasycznych składników! # DiamondNuts.
Instrukcje
W blenderze lub robocie kuchennym wirować jajko, sok z cytryny, czosnek do smaku i 1/4 łyżeczki soli, aż dobrze wymieszane.
Po uruchomieniu maszyny stopniowo dodawaj oliwę z oliwek cienkim, stałym strumieniem, aż wszystko zostanie włączone.
Dodaj więcej soli do smaku.
Szybkie Aioli: Pomiń jajko i olej, a zamiast tego użyj 1 szklanki zakupionego majonezu. Wymieszaj majonez z sokiem z cytryny, czosnkiem i solą, aż będzie gładki. Sprawia, że około 1 szklanki.