Clams Casino
Jeśli 1,02 zł za porcję spada w budżecie, Clams Casino może być niesamowite bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 179 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Udaj się do sklepu i odebrać masło, Krab gotować przyprawy, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Clams Casino, Clams Casino, oraz Clams Casino dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
W patelni saute na średnim ogniu dodaj olej i podgrzej do granicy palenia.
Dodaj pancetta, zmniejszyć ogień do medium, i gotować pancetta aż chrupiące, 2 do 3 protokół. Po ugotowaniu, zdjąć pancetta z rowkiem łyżką do ręczników papierowych i rezerwy.
Dodaj cebulę i czosnek i gotować, aż półprzezroczyste, 6 do 7 protokół. Po ugotowaniu cebuli wyjąć z patelni i wrzucić do miski z sokiem z cytryny, przyprawą krabową, masłem i pietruszką. Top małże z mieszanką cebulowo-ziołową, zastrzeżone pancetta, i parmezan.
Umieścić na blasze do pieczenia i piec, aż ser się stopi, 10 do 12 minut.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Małże w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.