City Sałatka Cezar
Sałatka City Caesar może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten pescatariański przepis służy 7 i kosztuje 4,36 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 739 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jeśli masz anchois, czosnek, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 90%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to City Girl " Brown City Jambalaya, Sałatka Cezar z kurczaka z grzankami czosnkowymi {i lekkim sosem Cezar}, oraz Grillowana Sałatka Cezar z lekkim sosem sałatkowym Cezar.
Instrukcje
Połącz anchois, czarny pieprz i oliwę z oliwek w blenderze. Puree około 5 minut, aż bardzo gładkie.
Dodać starty parmezan i krótko zmiksować, aby połączyć. Odmierz i zarezerwuj 1 filiżankę do użycia z grzankami.
Doprowadzić mały rondel z wodą do wrzenia.
Umieść schłodzone jajka, pojedynczo, na łyżce szczelinowej i do wrzącej wody. Gotować 1 1/2 protokół, usunąć i rezerwy.
Umieść ocet, sok z cytryny, czosnek, musztarda, sól selera, Tabasco, Worcestershire i jajka w dużej misce, i ubić w mieszaninie sardeli.
Trzepaczka do dobrego połączenia. Na tym etapie opatrunek można przechowywać w lodówce.
W dużej misce, połączyć zarezerwowaną mieszaninę sardeli z pokrojonym w kostkę chlebem i wrzucić do herbu.
Rozgrzać dużą suchą patelnię żeliwną na średniej wysokości i gotować grzanki, stale mieszając, aż złoty i chrupiący. Sałatę umyć i osuszyć i rozbić na kawałki.
Umieścić w dużej salaterce wraz z opatrunkiem i wrzucić dobrze.
Dodać grzanki tosty, wrzucić ponownie, i służyć.