Citrus Tilapia en Papillote

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj cytrusowych Tilapian en Papillote. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 289 kalorii, 26g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 3,36 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, pieprz, filety tilapia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tilapian En Papillote, Tilapian En Papillote z pomidorkami koktajlowymi, papryką i oliwkami, oraz miso-Citrus cod en papillote.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej grill na średnim ogniu. Złóż cztery arkusze folii na pół w poprzek, aby zgnieść, a następnie rozłóż.
Połączyć olej, sos sojowy, imbir, czosnek, Skórka z cytryny, skórka pomarańczowa i sok pomarańczowy w małej misce.
Dobrze wymieszać, aby połączyć.
Umieścić 1 filet z jednej strony zagnieceń na każdym arkuszu folii i posypać solą i pieprzem. Podzielić mieszaninę oleju równo między filety.
Pracując z 1 arkuszem folii na raz, złóż folię na filet i mocno zaciskaj krawędzie folii, aby zamknąć opakowania, tworząc papillote.
Umieść każdą papilotkę na grillu i zamknij pokrywę grilla. Grill, aż papillotes są całkowicie dmuchane, o 12 protokół.
Ostrożnie pokroić folię, aby otworzyć i podawać filety na szpinaku i top z grillowanym letnim smakiem.
Przygotować grill do średniego ciepła.
Posmaruj szalotki, kukurydzę, paprykę i Kabaczek po obu stronach olejem.
Posypać 1 łyżką soli i 1 łyżeczką pieprzu. Grill warzywa, aż lekko zwęglone i po prostu przetargu, obracając często, o 5 minut na szalotki, 8 minut na squash i pieprz i 10 minut na kukurydzę.
Przenieść warzywa do deski do krojenia i pokroić na kawałki 1/4 cala.
Pokroić kukurydzę z kolby bezpośrednio do miski i wymieszać w szalotki, papryka i squash.
W międzyczasie wymieszać sok z cytryny, olej, ocet, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w małej misce.
Dodać mieszaninę oleju do miski warzyw; wrzucić do herbu.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.