Cipolline z liściem laurowym i złotymi rodzynkami

Cipolline z liściem laurowym i złotymi rodzynkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Cipolline z liściem laurowym i złotymi rodzynkami spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje 40 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 81 kalorii, 0g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać cipolline, złote rodzynki, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Zielenina ze złotymi rodzynkami, Baklava rolowana ze złotymi rodzynkami, oraz Makaron ze złotymi rodzynkami i orzechami włoskimi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rodzynki namoczyć w gorącej wodzie, aż będą gotowe do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
RodzynkiRodzynki
WodaWoda
2
Wytnij 10-calowy Okrągły pergamin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
3
Ciepło cukru w środku 10-calowej patelni ciężkiej na średnim ogniu, aż zacznie się topić. Gotować, przechylając patelnię od czasu do czasu, więc cukier rozpływa się równomiernie, aż złoty kolor będzie brązowy. Wymieszać z masłem, następnie dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zaczną brązowieć, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać wino, liść laurowy, po 1/4 łyżeczki soli i pieprzu oraz odsączone rodzynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
RodzynkiRodzynki
WinoWino
5
Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i przykryj cebulę pergaminem, a następnie pokrywką. Delikatnie dusić, potrząsając patelnię od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka, 18 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Usuń pokrywkę i pergamin, a następnie gotuj na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż płyn zmniejszy się do szkliwa, około 3 minut. Odrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
GlazuraGlazura
7
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
1
Cipolline można zrobić 2 dni wcześniej i schłodzić.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn