Cioppino jest bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 105g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 909 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $14.59 za porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, ząbki czosnku, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 70 powiedziało, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 90%, co jest znakomite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Cioppino, Cioppino, oraz Cioppino.
Instrukcje
1
Podgrzać 2 szklanki fumet, sok z małży lub wody w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Dodać szafran, dusić około 5 minut, zdjąć z ognia i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szafran
3
Podgrzać 1/4 szklanki oliwy z oliwek w garnku 8-quart na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodaj czosnek, pozwalając mu na brązowienie przez około 20 sekund, następnie dodaj cebulę, koper włoski i szczyptę soli. Gotować, aż warzywa zmiękną, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Dodaj nasiona kopru włoskiego, liść laurowy i oregano. Wymieszać i gotować przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka Garści
Słonina Wieprzowa
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
6
Dodaj pastę pomidorową. Gotować, mieszając, aż pasta nieco ciemnieje, o 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
7
Dodać pokrojone pomidory (wycisnąć je lekko przez palce, aby najpierw zmiękły), białe wino, pernod i fumet rybny o smaku szafranu, sok z małży lub wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
Pernod
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Szafran
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
8
Dodaj pozostały fumet rybny, sok z małży lub wodę, całe jalapenos i doprowadzić do wrzenia. Doprawić solą i pieprzem. Gotować, aż płyn zmniejszy się o połowę. Przykryć patelnię i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Odtłuścić tłuszcz z zupy i dodać natkę pietruszki, bazylii i estragonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
10
Dodać małże i gotować na wolnym ogniu, aż małże się otworzą, około 3 minut (wyrzucić nieotwarte małże).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
11
Dodać kawałki kraba i podgrzać. Za pomocą szczypiec Usuń nogi kraba do rozgrzanych misek do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
12
Umieść durszlak z krewetkami w nim, do garnka bez zanurzania go całkowicie. Gdy krewetki są po prostu gotowane i różowy i dodać do serwowania miski. Użyj szczypiec, aby wyłowić małże, Dodaj do misek do serwowania. Roztopić masło w bulionie, mieszając, gdy się topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
13
Tymczasem doprawiamy halibuta i przegrzebki solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Halibut
14
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu, dodać 2 łyżki oleju. Gotować haibut i przegrzebki, bez mieszania, aż zbrązowieje, o 2 protokół. Obróć i gotuj kolejne 30 sekund. Ryby będą nieco niedojrzałe. Przykryj przegrzebki i smażoną rybę chochelami bulionu, przynieś na wolnym ogniu, a następnie przenieś przegrzebki i rybę do misek do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Chochla
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
15
Usuń liść laurowy i papryki jalapeno z garnka. Doprawić bulion solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Słonina Wieprzowa
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
16
Wlać bulion na rybę w miseczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
17
Zmiksować zmiękczone papryki jalapeno na pastę i służyć jako dodatek dla gości, którzy lubią ich Cioppino pikantne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Cioppino
18
Umieść wszystkie składniki w dużym garnku. Doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut. Odcedź fumet i pozostaw do ostygnięcia przed przechowywaniem.