Cinnamon Swirl Kuchen

Cinnamon Swirl Kuchen
Cinnamon Swirl Kuchen to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 20 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 255 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, zmielony cynamon, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Cynamon Brzoskwinia Kuchen, Cynamonowy Chleb Wirowy, oraz Cynamonowe Chleby Wirowe.

Instrukcje

1
W dużej misce, śmietanę masło, skrócenie i 2 szklanki cukru, aż lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
3
Połączyć mleko i wanilię; odstawić. Przesiać razem mąkę, proszek do pieczenia i sól; dodać do śmietany mieszaniny na przemian z mieszaniną mleka, ubijając tylko tyle po każdym dodatku, aby utrzymać ciasto gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
4
Połączyć cynamon i pozostały cukier; posypać 1-1 / 2 łyżeczki do natłuszczonej 10-in. patelnia rurowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wlać jedną trzecią ciasta na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Posypać połowę pozostałego cukru cynamonowego; top z jedną trzecią ciasta. Powtórzyć z pozostałym cynamonem-cukrem i ciasto. Gładki wierzch z łopatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
7
Piec w temperaturze 350° przez 1-1 / 4 godzin. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn