Cinnamon Sugar Donut Mini Muffiny

Cinnamon Sugar Donut Mini Muffiny
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki,więc wypróbuj mini babeczki z cukrem cynamonowym. Ten przepis służy 16. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 86 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 19 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę uniwersalną, proszek do pieczenia, gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mini Babeczki Cynamonowe Z Cukrem, Cinnamon Sugar Mini Donut Muffins, oraz Cinnamon Sugar Mini Donut Muffins dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni. Spray 16 mini muffin pan z nieprzywierającym sprayem do gotowania lub rub z butter.In miskę średnią, przesiać lub dokładnie wymieszać (nie przesiewam nic przed wypiciem filiżanki kawy) razem mąkę, proszek do pieczenia, sól, gałkę muszkatołową i pieczenie soda.In oddzielną miskę, ubić mleko i buttermilk.In dużą miskę, ubij masło i cukier mikserem, aż będą lekkie i puszyste. Beat w jajku, aż tylko połączone. Ustaw mikser na niskiej prędkości i ubić jedną czwartą suchych składników. Następnie ubić w jednej trzeciej mieszaniny mleka. Kontynuuj na przemian, aż wszystkie składniki zostaną włączone, kończąc na suchych składnikach. Należy uważać, aby nie przesadzić (Uwaga: dodałem mąkę i mieszałem ją ręcznie).Napełnij przygotowane muffinki cieście-będzie dość sztywne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 1 łyżka Masła, MiękkiegoPlus 1 łyżka Masła, Miękkiego
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Piec do lekko złocistego i jędrnego w dotyku, około 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Niech babeczki ostygną na patelni przez 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Wyjąć muffinki z puszki i ostudzić (babeczki wkładam do cukru na ciepło).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5
Połącz cynamon i cukier w torebce Ziploc. . Gdy muffinki ostygną (moje były jeszcze ciepłe), posmaruj każdą z nich roztopionym masłem. Następnie umieść kilka babeczek w torbie z mieszaniną cynamonu i cukru. Dobrze wstrząsnąć, aby pokryć babeczki. Powtarzam. Daje 16
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn