Cindy Homar Faszerowany Bakłażan
Cindy Homar faszerowane bakłażan może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Na 2,67 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 218 kalorii, 10g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Mieszanka soli i pieprzu, bakłażan, szalotka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. Ten przepis od Foodnetwork ma 3 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 29%. Spróbuj Cindy Homar Faszerowany Bakłażan, Homar Nadziewany, oraz Polędwiczki Nadziewane Homarem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
W średnim rondlu roztopić masło na małym ogniu z 8 gałązkami rozmarynu. Włącz ciepło do najniższego ustawienia i pozwól rozmaryn i masło do fuse razem, ale nie pozwól masło brązowy.
Na średniej patelni, podsmażyć czosnek, szalotki, i posiekany rozmaryn razem w 1 łyżka oliwy z oliwek, aż czosnek i szalotki stają się pachnące. Następnie dodaj mięso z homara i delikatnie gotuj przez 3 do 5 minut. Lekko doprawić mięso homara solą i pieprzem.
Na czystej powierzchni weź kawałek boczku i ułóż go wzdłuż. Plastry bakłażana posmarować lekko oliwą z oliwek i ledwo doprawić solą i pieprzem. Połóż kawałek obłożonego bakłażana na boczku, prostopadle. Umieść kawałek mozzarelli na szczycie bakłażana. Łyżka obfite porcję homara i umieścić na wierzchu sera. Umieścić kolejny kawałek bakłażana na szczycie homara i utworzyć kanapkę z bakłażanem. Owinąć boczek wokół kanapki, a następnie delikatnie umieścić na arkuszu ciastek lub naczyniu bezpiecznym dla piekarnika. Powtarzaj ten proces, dopóki nie zostanie użyty cały Homar.
Zdjąć gałązki rozmarynu z masła i odstawić na talerz lub czystą powierzchnię.
Wlać masło rozmarynu na szczycie kanapki, aż wszystkie są nasycone. Przed pieczeniem lekko przyprawić kanapki solą i pieprzem.
Piec, aż boczek zbrązowieje ładnie, o 10 protokół.
Dekoruj zastrzeżone gałązkami rozmarynu.
Polecane wino: Chablis, Chardonnay
Chablis i Chardonnay to świetny wybór dla homarów. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Możesz spróbować Simonnet-Febvre Petit Chablis. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
![Simonnet-Febvre Petit Chablis]()
Simonnet-Febvre Petit Chablis