Cincinnati Chili Pumpkin Beer Wafle
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj gofrów z piwa Cincinnati Chili Pumpkin. Ten poranny posiłek ma 441 kalorii, 22g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 12 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz piwo z dyni, krakersy z ostryg, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest dobre. Spróbuj Cincinnati Chili Pumpkin Beer Wafle, Smoky Pumpkin Beer Chili, oraz Slow Cooker Pumpkin Beer Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać gofrownicę, w razie potrzeby smarować.
W dużej misce, dodać Bisquick mix i brązowy cukier. W średniej misce, beat piwo, maślanka, 2 łyżki stopionego masła i jajka z trzepaczką, aż dobrze połączone.
Dodaj mokre składniki do suchego i mieszaj, aż się połączą.
Wlać ciasto na gorącą gofrownicę. (Sprawdź instrukcje producenta dla zalecanej ilości ciasta.) Zamknij pokrywkę gofrownicy i gotuj zgodnie ze wskazówkami gofrownicy (około 5 minut). Ostrożnie wyjmij wafel i powtórz z pozostałym cieście. Gotowane gofry utrzymuj w cieple.
Na wierzch każdego gofra nałożyć gałkę gorącego chili Cincinnati, dużą garść rozdrobnionego sera Cheddar, fasolkę, posiekaną cebulę i pęknięcia ostryg.