Cincinnati Chili
Przepis Cincinnati Chili jest gotowy w około 2 godziny i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 621 kalorii, 33g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz chili w proszku, Pomidory, mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest idealny do Super Bowl. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cincinnati Chili, Cincinnati Chili, oraz Cincinnati Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w dużym, ciężkim garnku na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, mieszając, aż przezroczyste, o 5 protokół.
Dodać mieloną wołowinę do garnka, posypać 1/2 łyżeczki każdej soli i czarnego pieprzu i gotować, rozbijając mięso drewnianą łyżką, aż nie będzie już różowy, o 4 protokół.
Wyjąć z ognia i włożyć ugotowaną cebulę do garnka; wymieszać z czosnkiem.
Połączyć sos pomidorowy, pokrojone w kostkę pomidory, ocet, chili w proszku, papryka, cynamon, kminek, ziele angielskie, goździki i cayenne w misce; dodać do garnka wraz z 1 szklanką wody i wymieszać, aby połączyć. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu i gotować, aż chili jest lekko zagęszczony, o 1 godzinę, 30 minut.
Podawać chili na spaghetti; top z posiekaną cebulą, fasolą pinto i tartym cheddarem i podawać z krakersami ostryg na boku.