Cincinnati Chili

Cincinnati Chili
Cincinnati Chili jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 461 kalorii. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, polędwicę mieloną, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Jest idealny do Super Bowl. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cincinnati Chili, Cincinnati Chili, oraz Cincinnati Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać duży piec holenderski na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
PatelniaPatelnia
2
Dodaj 1/4 łyżeczka soli i wołowiny na patelnię; gotować 6 minut lub aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Przełożyć wołowinę do małej miseczki; ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Zmniejszyć ciepło do średniego; ponownie zalać patelnię sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj 1 1/2 szklanki cebuli na patelnię; gotować 4 protokół, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj czosnek do patelni; gotuj 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać pozostałe 1/4 łyżeczki soli, olej, i następne 4 składniki (przez gałkę muszkatołową) do patelni; gotować 1 minutę lub aż pachnące, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodaj pastę pomidorową; gotuj 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
9
Dodaj 1 szklankę wody, ocet i pomidory na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Rezerwy 1/2 Puchar ciemnoczerwonej fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola CzerwonaFasola Czerwona
PomidorPomidor
OcetOcet
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodaj wołowinę, pozostałą ciemnoczerwoną fasolę i jasnoczerwoną fasolę na patelnię; przykryj, zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu 30 minut. Chochla 1 1/4 szklanki chili do każdej z 8 misek. Top każdej porcji z 1 łyżką pozostałej ciemnoczerwonej fasoli, o 1 łyżeczka pozostałych posiekanej cebuli, i 1 łyżka natki pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola CzerwonaFasola Czerwona
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Papryka ChiliPapryka Chili
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
ChochlaChochla
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia41
Magazyn