Cincinnati Chili jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 461 kalorii. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, polędwicę mieloną, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Jest idealny do Super Bowl. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cincinnati Chili, Cincinnati Chili, oraz Cincinnati Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać duży piec holenderski na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
Patelnia
2
Dodaj 1/4 łyżeczka soli i wołowiny na patelnię; gotować 6 minut lub aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Przełożyć wołowinę do małej miseczki; ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Zmniejszyć ciepło do średniego; ponownie zalać patelnię sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodaj 1 1/2 szklanki cebuli na patelnię; gotować 4 protokół, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodaj czosnek do patelni; gotuj 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Dodać pozostałe 1/4 łyżeczki soli, olej, i następne 4 składniki (przez gałkę muszkatołową) do patelni; gotować 1 minutę lub aż pachnące, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Dodaj pastę pomidorową; gotuj 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Pomidorowa
9
Dodaj 1 szklankę wody, ocet i pomidory na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Rezerwy 1/2 Puchar ciemnoczerwonej fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Czerwona
Pomidor
Ocet
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
10
Dodaj wołowinę, pozostałą ciemnoczerwoną fasolę i jasnoczerwoną fasolę na patelnię; przykryj, zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu 30 minut. Chochla 1 1/4 szklanki chili do każdej z 8 misek. Top każdej porcji z 1 łyżką pozostałej ciemnoczerwonej fasoli, o 1 łyżeczka pozostałych posiekanej cebuli, i 1 łyżka natki pietruszki.