Cilantro Tilapia
Cilantro Tilapia wymaga ok. 17 minut od początku do końca. Ten przepis służy 1. Na 9,52 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 93g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 848 kalorii. Jeśli masz filety tilapia, Cajun przyprawa, kolendra, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Sprawdza się jako drogie danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest niesamowite. TILAPIA z PESTO z kolendry (TILAPIAn A LA PLANCHA CON PESTO DE CILANTRO), Cilantro Tilapia, oraz Chili Cilantro Tilapia są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375.Spód naczynia do pieczenia zalać oliwą z oliwek.
Filety z tilapii umieścić na patelni.
Posypać żądaną ilość soli czosnkowej, przyprawy cajun, i pieprz na kawałki tilapia.Naciśnij kilka gałązek kolendry na górze każdego kawałka.
Piec tilapię przez 8 do 12 minut.Ciesz się sam lub z cytryną!
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.