Przepis Cilantro Succotash Quesadillas może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 45 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 418 kalorii, 21g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 1,15 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Mieszanka fasoli, cebuli, pieprzu cayenne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. 3 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Edamame Succotash Quesadillas, Polędwiczki Wieprzowe Nadziewane Kolendrą Z Letnim Sukkotem, oraz Klopsiki Quesadillas z kremem kolendrowym dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir z oceną 4.7 z 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.