Cilantro-Mint Drizzle

Cilantro-Mint Drizzle
Cilantro-Mint mżawka może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 298 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz canolan oleju, do 1 jalapeño chile, slivered migdały, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 26%. Spróbuj Sałatka z awokado z pikantną pomidorową kolendrą mżawka, Wegetariańskie Nachos z kremową kolendrą Lime Drizzle, oraz Szparagi z masłem cytrynowo-miętowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść pierwsze 9 składników w robocie kuchennym; procesuj, aż będzie gładki, zatrzymując się, aby zeskrobać boki. Po uruchomieniu procesora stopniowo dodawaj olej przez zsyp żywności w powolnym, stałym strumieniu. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn