Cilantro-Jalapeño Limeade może być tylko napój szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 163 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką cukier, sok z limonki, lód i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 42 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Cilantro Limeade, Jalapeno Watermelon Limeade, oraz Cilantro Vodka Limeade: świeże i delikatne dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 3 składniki w średnim rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Zdjąć z ognia; wymieszać kolendrę i jalapeo.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
3
Odstawić na 30 minut.
4
Wlać mieszaninę jalapeo do dużej miski; przykryć i schłodzić co najmniej 3 godziny.
Przecedzić mieszaninę kolendry przez drobne sito nad miską, odrzucając ciała stałe. Wymieszać z sokiem z limonki. Każdą przygotowaną szklankę napełnij 1/2 szklanki lodu.