Cierpki Sos Żurawinowy Do Zanurzania

Cierpki Sos Żurawinowy Do Zanurzania
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać tartą sos żurawinowy zanurzenie spróbować. Jedna porcja zawiera 95 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz sok pomarańczowy, skórkę pomarańczową, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Cierpki Sos Żurawinowy Do Zanurzania, Sos Żurawinowy Pomarańczowy Do Zanurzania, oraz Cygara z indyka w sosie żurawinowo-Dijon.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Połącz wszystkie składniki w niereaktywnym rondlu (stal nierdzewna) i doprowadź do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, przez 30 do 45 minut lub aż ciecz zostanie zmniejszona o połowę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Ostrożnie przecier za pomocą blendera zanurzeniowego lub blendera, aż będzie gładki. Sprawdź przyprawy i podawaj w małych ramekinach.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawSos
Magazyn