Ciepły, tandetny szwajcarski Chard i pieczony Dip czosnkowy

Ciepły, tandetny szwajcarski Chard i pieczony Dip czosnkowy
Ciepły, tandetny szwajcarski Chard i pieczony Dip czosnkowy może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 294 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.28 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Mieszanka śmietany, oliwy z oliwek, chard szwajcarski, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Prażona Fasola Garbanzo I Czosnek Z Chardą Szwajcarską, Prażona fasola Garbanzo & Garlic w / Swiss Chard, oraz Prażona fasola Garbanzo i czosnek z Chardą Szwajcarską dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191° i ułóż stojak na środku.Obierz luźne Skórki zewnętrzne z główki czosnku i odetnij górną ćwiartkę, aby odsłonić goździki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Ułożyć główkę wyciętą bokiem do góry na kawałku folii wystarczająco dużej, aby ją zamknąć, i skropić 1 łyżkę oleju na czosnku. Połącz boki folii i szczelnie ją złóż, aby zamknąć w opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Umieścić pakiet w naczyniu do pieczenia 1-quart (będziesz używać tego samego naczynia później upiec dip w) i pieczeń, aż ząbki czosnku są złociste i bardzo delikatne, o 45 do 50 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Wyjmij opakowanie z naczynia, ostrożnie otwórz je i odstaw do ostygnięcia. Odstawić naczynie do pieczenia na bok.Podczas pieczenia czosnku, posiekaj szalotkę na małą kostkę i umieść ją w średniej misce. Chard umyć i usunąć łodygi. Łodygi pokroić w średnią kostkę i umieścić je w misce z szalotki; odstawić. Liście ułożyć i grubo posiekać; odstawić. Zetrzyj fontinę na dużych otworach tarki pudełkowej( powinieneś mieć około 1 szklanki); odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
16 Plasterków Sera Fontina16 Plasterków Sera Fontina
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Umieścić orzeszki piniowe na blasze do pieczenia i tosty w piekarniku (przenieść czosnek na bok), aż złoty, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Przenieść orzechy do deski do krojenia do ostygnięcia, o 2 protokół. Drobno posiekać i przenieść je do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Dodać 1 łyżkę oleju i panko i, za pomocą palców, wymieszać, aż równomiernie połączone; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Cienki-Cienki-
8
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Dodaj szalotka i łodygi chard, doprawić solą i pieprzem, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
10
Dodać liście boćwiny, doprawić solą i pieprzem, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zwiędną, o 4 protokół; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
11
Przenieść mieszaninę chard do deski do krojenia, drobno posiekać i wrócić do patelni; odstawić.Gdy czosnek jest wystarczająco chłodny, aby się nim zająć, wyciśnij ze skórek Prażone goździki na patelnię z mieszaniną chard. Za pomocą szpatułki rozbić ząbki czosnku na boku patelni i wymieszać z mieszanką, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
12
Dodać fontinę, serek, śmietanę i odmierzoną sól i pieprz i mieszać, aż mieszanina zostanie równomiernie połączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
16 Plasterków Sera Fontina16 Plasterków Sera Fontina
13
Przenieś do zarezerwowanego naczynia do pieczenia i top z mieszaniną Panko–orzechów sosny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
14
Piec do złotego brązu na górze, krawędzie są bulgotanie, i dip jest podgrzewany przez, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
15
Podawać natychmiast z krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn