Ciepły Sos Do Maczania Kolendry
Ciepły sos do maczania kolendry może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 293 kalorie. Ten przepis służy 5 i kosztuje 59 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka oliwy z oliwek, sos pieprzowy, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Sos Do Maczania Z Pietruszki Kolendry, Chłodzący SOS Kolendrowo-Ogórkowy, oraz Grillowane krewetki z sosem kolendrowym.
Instrukcje
Zmiksuj pierwsze 4 składniki w maszynce, aż kolendra zostanie drobno posiekana, około 15 sekund.
Przenieść mieszaninę do średniej miski żaroodpornej.
Rozgrzać olej w średniej patelni na średnim ogniu do gorąca; powoli whisk do mieszaniny kolendry.
Wymieszać w ostrym sosie. Doprawić sosem do smaku solą i pieprzem; przełożyć do małej miseczki.
Podawać z chipsami babki. (Dip może być wykonany 2 godziny wcześniej.
Odstawić w temperaturze pokojowej.)