Ciepły orkisz z czerwoną kapustą i Ricotta Salata
Ciepły orkisz z czerwoną kapustą i Ricotta Salata może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 317 kalorii, 10g białka, oraz 26g tłuszczu. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz ser ricotta salata, kapustę, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Cavatelli Z Rukolą I Ricottą Salata, Sałatka z rukoli z ricottą Salata, oraz Zielenina z ricottą Salata.
Instrukcje
Rozłóż orzechy włoskie na talerzu ciasta i tosty przez 12 minut, aż złoty.
Ostudzić, a następnie grubo posiekać.
Na dużej patelni, roztopić masło w oleju.
Dodać cebulę i gotować na dużym ogniu, mieszając, aż zmiękną, 4 protokół.
Dodać kapustę i ocet, doprawić solą i pieprzem i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż kapusta ledwo zwiędnie, 6 minut.
Dodać tymianek i wodę, przykryć i gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż kapusta będzie miękka i woda odparuje, 20 minut. Wymieszać z orkiszem o zapachu tymianku, ricotta salata i prażonymi orzechami włoskimi.
Przełożyć do miski i podawać.