Ciepły Ogolony koper włoski z różowym grejpfrutem

Ciepły Ogolony koper włoski z różowym grejpfrutem
Ciepły Ogolony koper włoski z różowym grejpfrutem wymaga ok. 27 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 215 kalorii, 3G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka oliwy z oliwek, cebula kopru włoskiego, różowy grejpfrut i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest solidne. Spróbuj Ciepły Ogolony koper włoski z różowym grejpfrutem, Ogolone słoneczniki z różowym grejpfrutem i awokado, oraz Ogolona Sałatka z kopru włoskiego, rzodkiewki i grejpfruta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Używając mandoliny, pokrój koper włoski na cienkie wióry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
2
Odetnij spód i górę grejpfruta. Za pomocą noża odetnij skórkę z boków, podążając za krzywą grejpfruta i uważając tylko na odcięcie skórki i gorzkiego pestki. Przytrzymaj owoce w 1 ręce nad miską i odetnij miąższ grejpfruta od membrany, aby uwolnić klin. Powtarzaj, aż wszystkie segmenty zostaną zwolnione.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrejpfrutyGrejpfruty
OwoceOwoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
W dużej patelni saute na średnim ogniu płaszcz z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i dodać koper włoski. Doprawić solą i smażyć przez 1 do 2 minut lub aż koper włoski ogrzeje się i pokryje olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Koper WłoskiKoper Włoski
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Zdjąć z ognia. Wrzucić segmenty grejpfruta, plastry oliwek i sok i posypać liści kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrejpfrutyGrejpfruty
Koper WłoskiKoper Włoski
SokSok
OliwkiOliwki
5
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W27 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn