Ciepły nie może Buraczać tej sałatki
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Ciepłe nie może Burak ta sałatka może być spektakularny przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 173 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, chrzan, sól koszerna i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ciepła duszona Sałatka z buraków z warzywami i sosem jogurtowym (Power Foods), Sałatka Z Buraczków Na Ciepło, oraz Sałatka z buraków na ciepło lub na zimno.
Instrukcje
Umieścić buraki w rondlu z wodą, doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować do miękkości, 10 do 15 minut.
Buraki odsączyć, obrać i połówki lub ćwiartki.
Umieść cukier na patelni i dodaj trochę wody, aby wyglądał jak mokry piasek. Doprowadzić do wrzenia,a następnie gotować na wolnym ogniu, aby odparować wodę. Kiedy cukier zaczyna się barwić, usuń go z ognia, aby cukier nie rozpryskiwał się i delikatnie ubijaj ocet. Powrót do ciepła i zagęścić, aby pokryć tył łyżki.
Wyjąć z pieca i wymieszać z chrzanem.
Ubić oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i doprawić solą i pieprzem. Buraki wrzucić z sosem i natką pietruszki i podawać.