Ciepły Kozi Ser Timbales

Ciepły Kozi Ser Timbales
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ciepłego koziego sera Timbales. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.44 za porcję. Mieszanka szalotki, jajka, tymianek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Bakłażan z kozim serem, Sałatka z ciepłym kozim serem, oraz Ciepły kozi ser w Marinarze dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Lekko olej ramekins i linii DNA z rundy papieru woskowego. papier olejny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
PiekarnikPiekarnik
2
Zmiksować kozi ser i masło w maszynce do gotowania na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Dodaj pozostałe składniki timbale oraz sól i pieprz do smaku, a następnie dobrze zmiksuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
4
Wlać do ramekinów, wypełniając je około trzech czwartych pełnych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
5
Piec timbales w łaźni wodnej w środku piekarnika, aż blady złoty i lekko nadmuchane i nóż włożony w centrach wychodzi czysty, 25 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
6
Transfer ramekins do stojaka i ostudzić 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
1
Wymieszać sok z cytryny i szalotka w dużej misce, a następnie odstawić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
SzalotkaSzalotka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać olej w wolnym strumieniu, ubijając do dobrze wymieszanego. Doprawić solą i pieprzem, a następnie wymieszać z mesclun. Sałatkę podzielić między poszczególne talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MesclunMesclun
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Obróć nóż wokół krawędzi każdego timbale, aby poluzować, a następnie odwróć każdy na sałatkę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
4
Usuń papier z timbales i służyć.
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn