Ciepły Kozi Ser Timbales
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ciepłego koziego sera Timbales. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.44 za porcję. Mieszanka szalotki, jajka, tymianek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Bakłażan z kozim serem, Sałatka z ciepłym kozim serem, oraz Ciepły kozi ser w Marinarze dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Lekko olej ramekins i linii DNA z rundy papieru woskowego. papier olejny.
Zmiksować kozi ser i masło w maszynce do gotowania na gładką masę.
Dodaj pozostałe składniki timbale oraz sól i pieprz do smaku, a następnie dobrze zmiksuj.
Wlać do ramekinów, wypełniając je około trzech czwartych pełnych.
Piec timbales w łaźni wodnej w środku piekarnika, aż blady złoty i lekko nadmuchane i nóż włożony w centrach wychodzi czysty, 25 do 30 minut.
Transfer ramekins do stojaka i ostudzić 10 minut.
Wymieszać sok z cytryny i szalotka w dużej misce, a następnie odstawić 10 minut.
Dodać olej w wolnym strumieniu, ubijając do dobrze wymieszanego. Doprawić solą i pieprzem, a następnie wymieszać z mesclun. Sałatkę podzielić między poszczególne talerze.
Obróć nóż wokół krawędzi każdego timbale, aby poluzować, a następnie odwróć każdy na sałatkę.
Usuń papier z timbales i służyć.