Ciepły Kokosowy Pudding Ryżowy
Ciepły kokosowy Pudding ryżowy może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 240 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka skrobi kukurydzianej, mleka, mielonego kardamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciepły Owocowy Pudding Ryżowy, Tajny Składnik (Kokos): Pudding Ryżowy Z Podwójnym Kokosem, oraz Pudding Ryżowy Kokosowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić wodę do wrzenia w rondlu. Wymieszać z ryżem; przykryć i zmniejszyć ogień do średnio-niskiej. Dusić 5 minut.
Zdjąć z ognia; odkryć. Odstawić.
Połącz cukier, skrobię kukurydzianą i sól w małej misce.
Połączyć 1/4 szklanki mleka i żółtka w misce, mieszając trzepaczką.
Dodać mieszaninę cukru do mieszaniny mleka, mieszając trzepaczką do wymieszania.
Doprowadzić Pozostałe 1 1/4 szklanki mleka i mleka kokosowego do wrzenia w małym rondlu. Stopniowo dodawać gorącą mieszaninę mleka do mieszaniny żółtka, mieszając trzepaczką. Powrót mieszaniny mleka do patelni. Doprowadzić do wrzenia i gotować 1 minutę, stale mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać ugotowany ryż, kokos i kolejne 3 składniki (przez kardamon). Góra z pistacjami.