Ciepły Dip Krabowo-Karczochowy z francuskim chlebem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj ciepłego Dipu z kraba i karczocha z francuskim chlebem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. Ten pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 1,36 zł za porcję. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jeśli masz migdały, liście tymianku, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 37%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Dip Krabowy Z Karczochami, Powolne gotowanie ciepły Karczoch i Krab Dip, oraz Wszystko w jednym ciepłym Karczochowym dipie chlebowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce połącz majonez, sok z cytryny, karczochy, kraba, parmezan i sól.
Wlać do natłuszczonego, średnio zapiekanego naczynia.
Posypać migdałami i piec, aż rumiane i bulgotanie, o 15 protokół.
Ocena bagietka 1 w. głęboko przez Bochenek.
Połącz olej i zioła i umyj Bochenek, upewniając się, że olej namoczy się w kawałki. Tosty w piekarniku na blasze do pieczenia przez 5 minut przed podaniem z dipem.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay]()
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.