Ciepły Chleb Czosnkowo-Oregano

Ciepły Chleb Czosnkowo-Oregano
Ciepły chleb czosnkowo-Oregano wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 529 kalorii, 18g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka chleba wiejskiego, ząbek czosnku, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Spróbuj Chleb Czosnkowy Oregano, Czosnkowo-Oregano Pieczywo Pita Z Grilla, oraz Ciepły chleb z masłem czosnkowo-ziołowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Obierz i podziel na pół 1 ząbek czosnku. Z grubsza posiekać 2 łyżki świeżego oregano. Pokroić Bochenek wiejskiego chleba na 12 1/2-calowe plastry. Używając około 2 łyżek oliwy z oliwek, natrzyj trochę na 1 stronę każdego plastra, a następnie natrzyj pokrojoną stronę czosnku. Tosty w piekarniku w 375 F, aż lekko złoty, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb WiejskiChleb Wiejski
świeże Oreganoświeże Oregano
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Usunąć i posypać trochę oregano, i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn