Ciepły Boczek Vinaigrette

Ciepły Boczek Vinaigrette
Ciepły bekon Vinaigrette może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 8. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 125 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką pieprz, ocet winny, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Ciepły Bekon-Pieczarkowy Vinaigrette, Sałatka Szpinakowa Z Ciepłym Boczkiem Vinaigrette, oraz Fasolka szparagowa z ciepłym bekonem Vinaigrette.

Instrukcje

1
Podgrzej średnią patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać boczek na patelnię; gotować, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Usunąć boczek, zastrzegając 1 1/2 łyżki kapieli na patelni. Pokruszony bekon.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać pokruszony boczek i szalotki na patelnię; gotować przez 1 minutę, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
SzalotkaSzalotka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Zdjąć z ognia i wymieszać z octem i 3 dodatkami (przez cukier). Stopniowo dodawaj oliwę z oliwek do mieszaniny octu, stale mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
OcetOcet
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn