Ciepły Boczek Vinaigrette
Ciepły bekon Vinaigrette może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 8. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 125 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką pieprz, ocet winny, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Ciepły Bekon-Pieczarkowy Vinaigrette, Sałatka Szpinakowa Z Ciepłym Boczkiem Vinaigrette, oraz Fasolka szparagowa z ciepłym bekonem Vinaigrette.
Instrukcje
Podgrzej średnią patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać boczek na patelnię; gotować, aż chrupiące.
Usunąć boczek, zastrzegając 1 1/2 łyżki kapieli na patelni. Pokruszony bekon.
Dodać pokruszony boczek i szalotki na patelnię; gotować przez 1 minutę, często mieszając.
Zdjąć z ognia i wymieszać z octem i 3 dodatkami (przez cukier). Stopniowo dodawaj oliwę z oliwek do mieszaniny octu, stale mieszając trzepaczką.