Ciepłe migdałowe ciasta z winogronami
Ciepłe migdałowe ciasta z winogronami mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 568 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.57 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka wanilii, koniaku, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasta migdałowe z bananami i ciepłym sosem karmelowym, Winogrona, Grappan I Boczek: Ciepła Sałatka, oraz Ciepła sałatka z soczewicy z winogronami, fetą i miętą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w górnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 204°.
Jeśli używasz koniaku, Wrzuć winogrona z nim do małej miseczki.
Połowę migdałów wymieszaj z 1 łyżką cukru w blenderze do drobnego zmielenia.
Przełożyć do małej miseczki i powtórzyć z pozostałymi migdałami i 1 łyżką cukru.
Ubij razem masło i pozostałe 6 łyżek cukru w misce z mikserem elektrycznym z dużą prędkością, aż blady i puszysty, a następnie ubić w wanilii.
Dodawać jajka po 1 na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Zmniejsz prędkość do niskiej i ubijaj zmielone migdały, mąkę i sól, aż się połączą.
Podziel ciasto na zapiekane potrawy i lekko naciśnij winogrona na ciasto (Odrzuć koniak).
Piec w naczyniach na blasze, aż ciasto będzie jędrne i bladozłoty z lekko ciemniejszymi krawędziami, około 20 minut.
Ciasta przekładamy do stelaża i lekko schładzamy w naczyniach przed podaniem.