Ciepłe grzyby i pieczone pomidory

Ciepłe grzyby i pieczone pomidory
Ciepłe dzikie grzyby i pieczone pomidory wymagają z grubsza 40 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 236 kalorii, 7G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na $5.75 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 11 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Mieszanka wina, sól i pieprz, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest świetne. Spróbuj Ciepłe grzyby i pieczone pomidory, Ciepłe pieczarki, pieczone szparagi i sałatka z dzikiego ryżu z fetą, oraz Dzikie grzybowe Quesadillas z ciepłą salsą z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik 425 stopni F
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść dużą patelnię na górze kucharza z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i plasterkami czosnku, rozłóż czosnek, aby był w równej warstwie w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
CzosnekCzosnek
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Umieść patelnię na średnim ogniu i powoli brązowy czosnek mieszając co jakiś czas, aż złoty cały, 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Gdy czosnek będzie, umieścić pomidory na blasze ciasteczka i skropić oliwą z oliwek extra-virgin i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Sól I PieprzSól I Pieprz
PomidorPomidor
Pliki CookiePliki Cookie
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Umieść w piekarniku i piecz przez 8 do 10 minut lub aż pomidory zaczną pękać.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Gdy czosnek jest brązowy usunąć go z patelni i rezerwy. Włącz ogrzewanie pod patelnią do wysokiej, gdy zobaczysz marszczyć olej dodać grzyby i rozłożone je w równej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CzosnekCzosnek
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Niech gotować przez około 4 protokół bez ruchu.. Śmiało, zamieszaj, dodaj gałązki tymianku i doprawij świeżo zmielonym czarnym pieprzem, nadal gotuj przez kolejne 5 minut mieszając co jakiś czas.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
świeży Tymianekświeży Tymianek
8
Dodaj białe wino i gotuj, aż prawie całkowicie odparuje, dodaj trochę soli i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino BiałeWino Białe
SólSól
9
Usuń łodygi tymianku i odrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
TymianekTymianek
10
Pieczarki przełożyć na półmisek, dodać pieczone pomidory i natkę pietruszki i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
PomidorPomidor
Pietruszka-naćPietruszka-nać
11
Posypać chipsami czosnkowymi i podawać na gorąco, ciepło, w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
FrytkiFrytki
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia66
Magazyn