Ciepłe Czekoladowe Risotto

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ciepłego Risotto czekoladowego. Jedna porcja zawiera 387 kalorii, 9g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 70 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, cukier granulowany, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chrupiące Risotto z kozim serem z ciepłymi zimowymi gruszkami, Ciasto Bez Mąki Czekoladowo-Orzechowe Z Ciepłą Polewą Czekoladową, oraz Blinty czekoladowe z bitą czekoladą Ricotta-migdałowe nadzienie i ciepłym sosem wiśniowym.
Instrukcje
W średnim rondlu na średnim ogniu wymieszaj 4 szklanki mleka, cukru i soli, aż się rozpuści.
Dodać ryż i doprowadzić do wrzenia, często mieszając.
Zmniejsz ogień do średnio-niskiego i gotuj, mieszając, aż ryż będzie miękki i budyń zgęstnieje, około 30 minut.
Dodaj więcej mleka, jeśli budyń zgęstnieje, zanim ryż będzie miękki.
Wymieszać wanilią i czekoladą do połączenia.