Ciepłe Ciasto Jabłkowo-Kukurydziane Do Góry Nogami
Ciepłe ciasto jabłkowo-kukurydziane do góry nogami może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 88 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 422 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać złote smaczne jabłka, ekstrakt z wanilii, lody waniliowe i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Apple Upside Down Cornmeal Cake, Ciasto brzoskwiniowo-kukurydziane do góry nogami, oraz Ciasto Z Rabarbarem Kukurydzianym Do Góry Nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Obficie masło 9-calowy-Średnica ciasto pan z 1 1/2-calowy-wysokie boki; linia pan z 10-calowy-Średnica pergaminu okrągły (pergamin przyjdzie 1/2 cala się boki patelni). Pergamin z masłem. Stopić 2 łyżki masła w patelni nonstick o średnicy 10 cali na średnim ogniu.
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
1 łyżka Naturalnego Smalcu
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Dodać 1/2 szklanki cukru i gotować, aż cukier rozpuszcza się i mieszaniny zamienia głęboki złoty kolor, mieszając od czasu do czasu, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
3
Dodaj kliny jabłka i delikatnie potrząśnij patelnią, aby równomiernie rozprowadzić karmel. Przykryć i gotować, aż jabłka uwolnią swoje soki, o 5 protokół. Odkrywaj i gotuj, aż jabłka będą miękkie, a karmel zgęstnieje i pokryje jabłka, mieszając od czasu do czasu, około 13 minut.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Umieść mąkę kukurydzianą w dużej misce; wlać 1/2 szklanki wrzącej wody i wymieszać, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Dodać 6 łyżek masła i 3/4 szklanki cukru do mieszanki mąki kukurydzianej. Używając miksera elektrycznego, ubijaj, aż dobrze się wymieszasz. Ubić w jajkach i wanilii. Ubić mieszankę mąki na przemian z mlekiem w 2 dodatkach każdy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Piec ciasto, aż złoty i tester włożony do środka wychodzi czysty, około 40 minut. Fajne ciasto na patelni 5 minut. Uruchom mały nóż między ciasto i boki patelni poluzować ciasto. Ostrożnie odwróć ciasto na żaroodporny lub mikrofalowy talerz i odklej pergamin. Chłodne 15 minut. (Ciasto można przygotować do 6 godzin wcześniej. Rewarm w 177° piekarnik o 10 protokół lub kuchenka mikrofalowa na medium tylko do lekko ciepłe, o 2 protokół.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 żółty Owocowy Roll-up
Smażone Krewetki, Obrane
10
Ciasto pokroić w kliny, ułożyć na talerzach i podawać na ciepło z gałką lodów waniliowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Batoniki Czekoladowe Toffi (1,4 Uncji Każdy), Pokruszone I Podzielone