Ciepłe bułeczki z nektaryną i jagodami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciepłych ciastek Nektarynowych i jagodowych. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 691 kalorii, 7G białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na 2,26 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, sok z cytryny, plus 2 łyżki masła i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Karmelizowane-ciastka z nektaryną i imbirem z kwaśną śmietaną, Ciastka z ciepłym sosem truskawkowym, oraz Malinowy-Nektarynkowy Parfaits z ciepłą brzoskwinią Sabayon dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym, pulse mąkę, proszek do pieczenia, cukier granulowany i sól.
Dodać pokrojone w kostkę masło i pulsować, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek.
Dodać 3/4 szklanki śmietany i proces, aż ciasto po prostu się razem.
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię; zagnieść 3 razy.
Rozwałkuj ciasto o grubości 1/2 cala. Używając mąki 2 3/4-calowego okrągłego kutra do ciastek, wytłocz 8 ciastek tak blisko siebie, jak to możliwe; przenieś do dużej blachy do pieczenia.
Wierzch ciastek posmarować śmietaną i posypać 2 łyżkami cukru turbinado.
Piec ciastka przez 15 minut, lub do złotego koloru.
Przenieś do stojaka z drutu w celu ostygnięcia.
W misce ubić pozostałe 2 szklanki śmietany z 1/3 szklanki cukru cukierniczego i wanilii, aż uformują się miękkie szczyty.
Roztopić pozostałe 2 łyżki masła na dużej patelni. W misce wrzucić nektaryny z jagodami, Pozostałe 1/3 szklanki cukru turbinado i sok z cytryny.
Dodaj do patelni i gotuj na dużym ogniu, mieszając, aż owoce zaczną uwalniać soki, około 2 minut.
Pokrój shortcakes na pół poziomo. Ustaw DNA na talerzach; góra z owocami.
Dodać dużą porcję bitej śmietany, zamknąć ciastka, polać cukrem cukierniczym i podawać.