Ciepła sałatka ziemniaczana z rukolą
Need a bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawki? Ciepła sałatka ziemniaczana z rukolą może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 231 kalorii, 6G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki, ziarnistą musztardę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ciepła Nowa Sałatka ziemniaczana z Taleggio i rukolą, Ciepła sałatka ziemniaczana z halibutem i rukolą, oraz Sałatka Chlebowa Z Rukolą Na Ciepło dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki pokroić w 1/2-calowe kliny. Roztrzepać kliny ziemniaczane na 1 dużej blasze do pieczenia, skropić 1 1/2 łyżki oliwy z oliwek i wrzucić do powlekania. Doprawić solą i pieprzem i smażyć przez około 25 minut, aż rumiane i chrupiące.
W małej misce ubijamy pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek z musztardą i octem i doprawiamy solą i pieprzem. W dużej misce, wrzucić ziemniaki z cebulą i rukolą. Top z opatrunkiem, wrzucić ponownie i podawać od razu.