Ciepła sałatka z ziemniaków i wędzonego pstrąga

Ciepła sałatka z ziemniaków i wędzonego pstrąga
Ciepła sałatka z ziemniaków i wędzonego pstrąga to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne. Na 4,08 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 432 kalorie, 17g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pstrąga, świeżo zmielony pieprz i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć tarta jabłko można śledzić to danie główne z Szybka I Łatwa Tarta Jabłkowa jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ciepła Sałatka Ziemniaczana Fingerling, Sałatka Ziemniaczana Pieczona Na Ciepło, oraz Ciepła sałatka z białej fasoli z wędzonym pstrągiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jeśli używasz kaparów utwardzonych solą, włóż do małej miski, przykryj wodą i pozostaw do namoczenia 10 minut, aby usunąć sól; spłucz i osusz całkowicie. (W przypadku kaparów pakowanych w solankę dobrze spłukać i osuszyć.)
Składniki, których będziesz potrzebować
KaparyKapary
SolankaSolanka
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W 4-do 6-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić 2 do 3 kwarty wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać ziemniaki i gotować, odkryte, do miękkości po przekłuciu, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
4
Drenaż.
5
W międzyczasie zdjąć i wyrzucić skórę z pstrąga. Połamać rybę na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
6
Ustaw 1-do 1 1/2-quart patelni na średnim ogniu. Gdy jest gorąco, dodaj oliwę z oliwek; gdy zacznie marszczyć, dodaj kapary (użyj uchwytu na garnki i odsuń się-olej może się rozpryskać). Gotować, mieszając raz, aż jagody się otworzą i będą jasnobrązowe i chrupiące, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
JagodyJagody
KaparyKapary
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uchwyt Do GarnkaUchwyt Do Garnka
PatelniaPatelnia
7
Wlać do drobnego drucianego Sitka na szklance o pojemności 1 szklanki; zapas oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
8
Kapary wlać Na Ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
KaparyKapary
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
9
W dużej misce wymieszać olej z kaparów z sokiem z cytryny i pieprzem. Wymieszać z ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
ZiemniakZiemniak
KaparyKapary
PieprzPieprz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Dodać pstrąga, jabłko i koperek i delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
PstrągPstrąg
KoperKoper
11
Na wierzch posypać smażone kapary.
Składniki, których będziesz potrzebować
KaparyKapary
12
Podawać z kwaśną śmietaną, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn