Ciepła sałatka z pieczarkami i Stiltonem
Ciepła sałatka z grzybami i Stilton może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 192 kalorie, 2G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 4,36 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mieszankę sałaty bordeaux, grzyby kurkowe, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciepła sałatka Stilton, Sałatka Z Pieczarkami Na Ciepło, oraz Sałatka Z Pieczarkami Na Ciepło.
Instrukcje
Posiekaj pancettę. Cienko pokroić szalotkę.
Brush piasek off 1 funt świeże kurki grzyby i pokroić w 1/2-cal-grube plastry. Crumble Stilton.
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj pancetta i szalotki; smażyć, aż zacznie brązowy.
Dodać jeszcze 2 łyżki oliwy z oliwek, następnie grzyby.
Posypać solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Smażyć, aż grzyby są po prostu miękkie, o 5 protokół.
Dodaj 1 łyżkę octu winnego Sherry i gotuj, aż odparuje, ciągle mieszając.
Wlać mieszankę sałaty do płytkiej miski sałatkowej.
Dodać 2 łyżki oliwy z oliwek i wrzucić.
Dodać 2 łyżeczki octu winnego Sherry, doprawić solą i pieprzem i ponownie wrzucić.
Dodać pieczarki i ser; wrzucić lekko i podawać od razu.