Ciepła sałatka z kurczaka, boczku i jajek z sosem majonezowym

Ciepła sałatka z kurczaka, boczku i jajek z sosem majonezowym to bezglutenowe i דל פחמימות,zne przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 692 kalorie, 43g białka, oraz 51 g tłuszczu. Na $3.79 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bekonu, papryka, ser cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 4 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciepła sałatka z kurczaka, boczku i jajek z sosem majonezowym, Sałatka z kurczakiem i szpinakiem z ciepłym sosem z boczku, oraz Sałatka z kurczakiem i szpinakiem z ciepłym sosem z boczku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Plastry boczku osuszyć na papierowych ręcznikach. Boczek posiekać, gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć.
Doprowadzić rondel z wodą do wrzenia, zmniejszyć ogień do medium i delikatnie obniżyć jajka do wrzącej wody za pomocą łyżki. Gotować przez 8 minut.
Natychmiast wyjąć z ognia, odcedzić i przykryć jajka zimną wodą.
Rozgrzać olej roślinny na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać kostki kurczaka, cebula, i grzyby w gorącym oleju, aż mięso nie jest już różowy wewnątrz i grzyby są zmiękczone, o 10 protokół.
Włożyć sałatę lodową do salaterki.
Dodać mieszankę kurczaka z grzybami i boczek. Top z czerwoną papryką, pomidorkami koktajlowymi i białym serem Cheddar. Majonez wymieszać z sałatką, delikatnie podrzucając do płaszcza. Jajka obrać i pokroić na pół; połówki pokroić poziomo na 3 kliny na sztukę. Na sałatkę ułożyć jajka; podawać na ciepło.