Ciepła sałatka z jabłkami i kozim serem
Ciepła sałatka z jabłkami i kozim serem to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 317 kalorii. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz belgijską endywię, pieprz, rukiew wodna i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%. Podobne przepisy to Sałatka z ciepłym kozim serem, Ciepła Sałatka Z Kozim Serem, oraz Ciepła Sałatka Z Kozim Serem.
Instrukcje
Używając szklanego słoika z ciasną pokrywką, połącz ocet, musztardę, czosnek, sól i pieprz, i dobrze wstrząśnij, aby wymieszać.
Dodać olej i natkę pietruszki i wstrząsnąć.
Na 4 płytkach ułóż liście endywii jak szprychy wokół każdej płytki. Ułóż rukolę lub szpinak na środku. Rozgrzej brojlery i ułóż pokrojone jabłka lekko nakładające się w 4 kształtach wentylatora, umieść w patelni brojlerów.
Ser pokroić w 4 plasterki i na wierzchu każdego wachlarza jabłek plasterkami sera. Dusić na złoty kolor przez około 5 minut. Za pomocą szpatułki ostrożnie umieścić plastry jabłka i ser na wierzchu endywii.
SOS skropić sałatkami i posypać orzechami włoskimi.