Ciepła sałatka z grzybami i cukinią
Jeśli u pacjenta występuje około 35 minut do spędzenia w kuchni ciepła sałatka z grzybami i cukinią może być super bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.4 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, skórkę z cytryny, przegrzebki morskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest solidne. Podobne przepisy to 20 minutowa ciepła sałatka z gulaszu z cukinią i szparagami, Ciepła Sałatka Z Przegrzebków, oraz Sałatka z przegrzebka i szpinaku z ciepłym sosem.
Instrukcje
W małej misce połącz anchois ze skórką z cytryny, sokiem z cytryny i 2 łyżkami oliwy z oliwek. Doprawić solą i pieprzem.
Na dużej patelni podgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek.
Dodać cukinię, doprawić solą i gotować na dużym ogniu, aż zbrązowieje w miejscach; przenieść do dużego talerza.
Dodać 1 łyżkę oliwy z oliwek i grzyby na patelni; doprawić solą i pieprzem, przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zacznie brązowieć. Odkryć i gotować do miękkości i rumiane; przenieść na talerz.
Doprawić przegrzebki solą i pieprzem.
Podgrzać pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek na patelni, aż się połysk.
Dodaj przegrzebki i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane na dole. Włącz przegrzebki i gotować przez 1 minutę dłużej; przenieść do małego talerza.
Dodać szalotkę na patelni i gotować, aż zmięknie.
Dodać wino i dusić, następnie wymieszać z cukinią i grzybami i podgrzać. Zawirować w sosie anchois, wszelkie soki przegrzebek i masło.
Ułóż sałatę na talerzach i top z przegrzebków i warzyw.
Udekoruj szczypiorkiem, estragonem i bottargą i podawaj.
Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Lapis Luna Chardonnay. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.