Ciepła sałatka z fasoli Farro i żurawiną

Ciepła sałatka z fasoli Farro i żurawiną
Ciepła sałatka z fasoli Farro i żurawiną to bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 534 kalorie, 16G białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka boczku, rosół z kurczaka, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 3 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 7 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciepła sałatka z fasoli Farro i żurawiną, Ciepła sałatka z zielonej fasoli i Farro, oraz Ciepła sałatka Farro z duszoną rzodkiewką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić rondel dobrze osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj fasolę żurawinową, pozwól wodzie wrócić do wrzenia i gotuj fasolę przez 10 do 12 minut. Gryźć kilka fasoli, aby upewnić się, że są gotowane przez. Bear fasoli z wody i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola żurawinowaFasola żurawinowa
FasolaFasola
WodaWoda
3
Dodać farro do wody, niech woda wróci do wrzenia, i gotować przez 15 protokół. Smak farro, aby upewnić się, że jest gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
WodaWoda
4
Usuń farro z wody i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
WodaWoda
5
Dodać boczek do dużej, szerokiej patelni, dać skropić oliwą z oliwek i doprowadzić do średniego ciepła. Gdy boczek wypuści dużo tłuszczu i zacznie być chrupiący, dodaj cebulę i dopraw solą i zmiażdżonym czerwonym pieprzem. Gotować cebulę, aż staną się miękkie i aromatyczne, 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CebulaCebula
BoczekBoczek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać czosnek i gotować przez 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
7
Dodać ugotowaną fasolę i farro i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
FarroFarro
8
Dodać bulion z kurczaka i smak przypraw; w razie potrzeby doprawić solą. Gotować, aż rosół kurczak zmniejszy się o około połowę, 5 do 7 protokół. Mieszać w radicchio i szczypiorek i gotować, aż radicchio zwiędnie, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
PrzyprawyPrzyprawy
SzczypiorekSzczypiorek
SólSól
9
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 7 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia27
Magazyn