Ciepła sałatka z białej fasoli z wędzonym pstrągiem
Ciepła sałatka z białej fasoli z wędzonym pstrągiem może być tylko przystawką, której szukasz. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 82 kalorie, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, rozmaryn, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Ciepła sałatka z białej fasoli z wędzonym pstrągiem, Ciepła sałatka z ziemniaków i wędzonego pstrąga, oraz Sałatka z fasoli, wędzonego pstrąga i ziemniaków.
Instrukcje
Aby szybko namoczyć fasolę, włóż je do szybkowaru i przykryj 3 cale wody. Przykryć i doprowadzić do wysokiego ciśnienia. Wyłącz ciepło i pozwól, aby ciśnienie uwolniło się naturalnie, około 5 minut. Odkryć i ostudzić, o 20 minut.
Fasolę odcedzić i opłukać. Zanieś je do szybkowaru.
Dodać pancetta, czosnek, marchew, rozmaryn i 1 łyżka oliwy z oliwek.
Dodać 3 szklanki wody i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i zamknąć Szybkowar zgodnie z instrukcją producenta. Gotować na bardzo małym ogniu, utrzymując wysokie ciśnienie przez 7 minut.
Niech ciśnienie uwolni się naturalnie, a następnie odkryć i odsączyć fasolę.
Przełożyć fasolę do dużej, szerokiej miski lub głębokiego talerza.
Dodać sok z cytryny i pozostałą 1/4 szklanki oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Ułożyć pstrąga na wierzchu, posypać natką pietruszki i podawać od razu lub w temperaturze pokojowej.