Ciepła sałatka szpinakowa z czerwoną cebulą i Nektarynkami
Ciepła sałatka szpinakowa z czerwoną cebulą i Nektarynkami to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 372 kalorie, 16G białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Na 3,38 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka migdałów, koziego sera, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest solidne. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: Sałatka szpinakowa z truskawkami i Nektarynkami, Marynowana Czerwona Cebula, oraz Ciepłe szparagi i boczek tosty z czerwoną papryką-szalotka Vinaigrette.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Rozłóż migdały na blasze do pieczenia. Tosty w piekarniku, mieszając raz lub dwa razy, aż światło złoty, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu