Ciepła sałatka Kurkowo-jagodowa z cheddarem
Ciepła sałatka Kurkowo-jagodowa z cheddarem to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 489 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.62 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać dziecko rukola, sól i pieprz, ocet winny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kolacja: sałatka z kurkami i pancettą na ciepło, Ciepła sałatka Kurkowa z drobinkami i gotowanymi jajkami, oraz Ciepła sałatka z jagód pszennych i grzybów.
Instrukcje
Na dużej patelni podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek, aż się połysk.
Dodać krążki cebuli, doprawić solą i pieprzem i gotować na dużym ogniu, aż bogato rumiane, o 2 protokół na stronę.
Przenieść krążki cebuli do średniej miski.
Dodać 3 łyżki oliwy z oliwek na patelni, a gdy jest gorąco, dodać kurki i doprawić solą i pieprzem. Gotować na umiarkowanym ogniu, aż płyn na patelni wyparuje, o 7 protokół. Nadal gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż kurki są rumiane, o 5 minut dłużej. Doprawić solą i pieprzem.
W małej misce, połączyć ocet z musztardą i pozostałe 2 łyżki plus 1 łyżeczka oliwy z oliwek; doprawić vinaigrette z solą i pieprzem.
Dodaj rukolę, jeżyny i maliny do miski z cebulą.
Dodaj kurki i vinaigrette i wrzucić dobrze. Połóż kawałek cheddaru na każdym talerzu. Sałatkę podzielić między talerze i podawać.