Ciepła Makrela Na Zakwasie Z Ogórkami Kiszonymi

Ciepła Makrela Na Zakwasie Z Ogórkami Kiszonymi
Ciepła makrela na zakwasie z kiszonymi ogórkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.64 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 716 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 29 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz masło, makrela, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć złoty brązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Chewy Brown Sugar & Brown Ale Cookies jako deser. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Ogórki Kiszone, Ogórki Kiszone, oraz Pikantne Ogórki Kiszone dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćNormalny
Gotowe W29 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia54
Magazyn