Ciepła Eskarole i Radicchio Slaw z nasionami słonecznika
Ciepła Eskarole i Radicchio Slaw z pestkami słonecznika może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 264 kalorie, 6G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz escarole, estragon, ocet sherry, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Spróbuj Nie tak wyjątkowa Azjatycka Sałatka z migdałami, sezamem i nasionami słonecznika, Sałatka Z Rukoli, Radicchio I Escarole, oraz Duszone golonki jagnięce z Escarole i Radicchio dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, wrzucić radicchio, escarole, nasiona słonecznika i estragon.
Na średniej patelni rozgrzać olej.
Dodać pancetta i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane, o 3 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś pancettę na talerz.
Dodaj jabłko i szalotka na patelni i gotować na dużym ogniu, mieszając, aż zmiękną i lekko rumiane, 2 do 3 protokół.
Wlać gorący sos na zielenie, dodać pancetta i wrzucić dobrze. Doprawić solą i pieprzem i podawać od razu.