Ciepła biała fasola z prażonym koprem włoskim
Ciepła biała fasola z prażonym koprem włoskim może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 73 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 200 kalorii, 10g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz cebulę kopru włoskiego, oliwę z oliwek, ogromną fasolę Północną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 34 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 88%. Podobne przepisy to Pomidory pieczone na oliwie z oliwek i koper włoski z białą fasolą, Oliwa z oliwek pieczone pomidory i koper włoski z białą fasolą, oraz Prażone buraki z ciepłym koprem włoskim Vinaigrette.
Instrukcje
Połącz koper włoski, 1 łyżka oleju, 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu, 1/4 łyżeczki soli, czerwony pieprz i czosnek w dużej misce; wrzucić do herbu koper włoski. Ułóż mieszaninę kopru włoskiego w jednej warstwie na blasze pokrytej natryskiem do gotowania.
Piec w temperaturze 450 przez 15 minut lub do momentu, gdy koper włoski zacznie brązowieć. Wymieszać; ser posypać równomiernie mieszaniną kopru włoskiego.
Piec dodatkowe 5 minut lub aż złoty kolor.
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu; dodać pozostałe 2 łyżki oleju.
Dodać fasolę; gotować 2 protokół lub do ogrzania.
Dodaj mieszaninę kopru włoskiego, szpinak, pozostałą 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu i pozostałą 1/4 łyżeczki soli. Gotować 2 minuty; podawać natychmiast.