Ciepły Dip z serem pleśniowym z czosnkiem i boczkiem
Ciepły Dip z serem pleśniowym z czosnkiem i boczkiem to bezglutenowe i pierwotne przepis z 7 porcjami. Ta przystawka ma 273 kalorie, 9g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Super Bowl. Mieszanka boczku, sera, pół na pół i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 16%. Podobne przepisy to Ciepły Dip Z Boczkiem Z Sera Pleśniowego, Ciepła Nowa sałatka ziemniaczana z boczkiem i serem pleśniowym, oraz Klin lodowy z ciepłym boczkiem i sosem z sera pleśniowego.
Instrukcje
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Wyjąć boczek z patelni, osuszyć na papierowych ręcznikach i pokruszyć.
Czosnek ułożyć na rozgrzanym boczku. Gotować i mieszać do miękkości, o 1 minutę.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej misce umieścić serek śmietankowy i pół na pół. Ubić mikserem elektrycznym, aż do wymieszania. Wymieszać z boczkiem, czosnkiem, serem pleśniowym i szczypiorkiem.
Przenieść mieszaninę do średniego naczynia do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku 30 minut, lub do lekko rumiane.