Ciepłe puddingi z ryżu jaśminowego z marakują może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 401 kalorii, 6G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz rodzynki, cukier, skórkę z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Puddingi z marakui, Łosoś z ciepłym winegretem z marakuji, oraz Lepki ryż kokosowy, mango i marakuja dla podobnych receptur.
Odstawić w temperaturze pokojowej przygotowując budyń.
3
Połącz beztłuszczowe mleko i następne 4 składniki w ciężkim średnim rondlu. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii; dodać fasolę. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu; usunąć z ognia. Pozostawić na strome odkryte 1 godzinę. Wywar kokosowy szczep.
Drenaż. Powtórz jeszcze 2 razy. Gotuj 1 szklankę bulionu kokosowego i ryżu w ciężkim średnim rondlu na średnim ogniu, aż prawie cała ciecz zostanie wchłonięta, stale mieszając, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos
Bulion
Ryż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
6
Dodać pozostały bulion kokosowy; gotować na małym ogniu, aż ryż będzie miękki, często mieszając, o 13 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos
Bulion
Ryż
7
Zdjąć z ognia. Wymieszać 6 łyżek cukru (mieszanina będzie gęsta).
Odcedzić rodzynki. Rodzynki i skórkę z limonki wymieszać z ryżem. Złóż pozostałą bitą śmietanę. Podzielić mieszaninę między osiem 3/4 szklanki ramekins lub kubki budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana
Skórka Z Limonki
Budyń
Rodzynki
Ryż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
11
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Brojler
12
Na każdy budyń posypać 1/2 łyżki cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
13
Umieść puddingi na obramowanej blasze do pieczenia. Broil aż cukier karmelizuje, uważnie obserwując, aby zapobiec spalaniu, o 3 protokół. Łyżka marakui na budynie.